Endless Wall

We print your wall

Endless Wall

Endless Wall is een bedrijf dat sinds 2020 gepersonaliseerd is in printwanden die kunnen gedrukt worden tot maar liefst 50m breed met een maximale hoogte van 4,9m. En dit volledig naadloos! Klanten kunnen kiezen welk beeld ze op hun muur wensen. Bedrijven of dergelijke kunnen ook een volledig gepersonaliseerd ontwerp op maat krijgen. Er kan gekozen worden uit 2 producten:

De gewone Endless Wall is in zeer grote maten verkrijgbaar. Het doek bestaat uit fijngeweven polyester, versterkt met kras vaste PVC-coating toplaag. Alsook is het doek kreukvast, waterafstotend, perfect afwasbaar en UV bestendig en het werkt brandvertragend.

De Endless Acoustic Wall is zoals de benaming het zegt, een geluiddempend doek. Deze werkt bovendien ook egaliserend en isolerend. Oneffenheden tot 4 mm werkt Endless Acoustic Wall feilloos weg. Natuurlijk helemaal in een eigen unieke stijl met eigen printpatroon of foto op maat van de klant. Dit doek is verkrijgbaar tot 12 m breed en 2,9m hoog. Dit natuurlijk ook volledig naadloos.

Graag een afspraak met onze partner Endless Wall? Neem contact met ons op & wij helpen je graag verder!

SPOT onze partner

Stel ons een vraag

Terug naar alle partners